Android 9 pie related questions answers

Android 9 pie related questions answers 

NOTE: To search a question, press CTRL + F and type your question in the search box.

Android 9 pie related questions answers
Android 9 pie related questions answers 

Q1: When vivo y91i model can be system updated to Android 9?
Answer: yes 
Q2: After updating MI a2 into Android 9 pie will my data go off or will be safe
Answer: yes, your data is safe
Q3: filmorago runs on Android pie
Answer: yes it’s working on android pie
Q4: Can I update a Lenovo a7000 Turbo to Android 9 or 10 from Android 6?
Answer: Officially no, but you are using custom rom update your phone
Q5: I just want to know that Vivo y91i have an android pie update or not already its run with Android Oreo
Answer: Vivo y91i has an Android Oreo version. currently the android pie update not available in Vivo y91i
Q6: How to activate wifi calling on MI a1 with Android 9 869434 not working?
Answer: yes, you can use wifi calling on MI A1 with android 9 click here full information 
Q7: Still no Android pie update for Sony a8g Model
Answer: yes, the Android pie update for Sony a8g Model are available click here full information 
Q8: Max Pro m2 pie update bugs
Answer: yes  max m2 pie updates bugs are available click here full information 
News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *